037 47 00 79
  

Wie zijn wij?

Defibrion is de exclusieve importeur van HeartSine AED’s voor de Benelux en Frankrijk. De HeartSine Samaritan PAD is wereldwijd één van de meest verkochte AED’s.   Wij leveren, installeren en onderhouden de HeartSine AED’s en hebben een eigen team van servicemedewerkers die actief zijn in zowel Nederland als België. Daarnaast zijn we de exclusieve importeur van Evacusafe evacuatiemiddelen voor de Benelux en Frankrijk. Ook hiervoor geldt dat we de producten niet alleen leveren maar ook installeren en onderhouden.

Defibrion heeft zelf een AED-kastenserie ontwikkeld, deze wordt in eigen beheer in China geproduceerd. De ARKY kasten worden momenteel in circa 30 landen verkocht.

Defibrion biedt sinds kort een complete veiligheidsoplossing aan: Deficare. Voor een vast bedrag per maand leveren, installeren en onderhouden wij diverse veiligheidsmiddelen en geven we ieder jaar een uitgebreide productuitleg. De kosten voor vervanging van de materialen (zowel periodiek als na gebruik) zitten bij de prijs inbegrepen. U kunt bij ons terecht voor onder andere AED’s, verbanddozen, blusmiddelen en evacuatiemiddelen.

Defibrion is opgericht in 2008 en is begonnen met vijf medewerkers, inclusief de eigenaar. Inmiddels hebben we 26 medewerkers en groeien we nog steeds. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Groningen, hier zit tevens ons magazijn van circa 1100 m2. Daarnaast hebben we nog een vestiging in Boeschepe, Frankrijk.