037 47 00 79
  

AED kasten en wandbeugel

Plexiglas wandbeugel voorzien van AED logo's

plexiglas beugel voor Heartsine Samaritan PAD AED's. Inclusief AED stickers en en bevestigingsmateriaal. Slechts €75.00 !

ARKY metalen AED-kast voor binnen - excl. alarm - wit

Functionele, veilige en mooie wit gepoedercoat AED-kast voor binnen. Ideaal voor openbare ruimtes. Ook beschikbaar met geluidsalarm. Slechts EUR 149,00 -

ARKY metalen AED-kast voor binnen - excl. alarm - groen

Functionele, veilige en mooie groen gepoedercoat AED-kast voor binnen. Ideaal voor openbare ruimtes. Ook beschikbaar met geluidsalarm. Slechts EUR 149,00 -

ARKY metalen AED kast voor binnen - Incl. alarm - wit

Veilig, zichtbare en mooie ARKY AED-kast voor binnen inclusief akoestisch alarm. De ARKY binnenkast is gemaakt van hoogwaardig metaal.

ARKY metalen AED kast voor binnen - Incl. alarm - groen

Veilig, zichtbare en mooie ARKY AED-kast voor binnen, inclusief akoestisch alarm. De ARKY binnenkast is gemaakt van hoogwaardig metaal.

AIVIA 200 AED-buitenkast Standaard

De AIVIA 200 AED buitenkast is gemaakt van stevig, waterdicht materiaal. Incl. verwarmingselement, led verlichting en akoestisch/ visueel alarm

AIVIA 210 AED-buitenkast Extra. Incl. verwarming & alarm

De AIVIA 200 AED buitenkast met verwarming, nachtverlichting, akoestisch/ visueel alarm. Extra beveiligd met behulp van een pincode.

ARKY AED buitenkast met akoestisch alarm

Stof- en waterdichte ARKY AED buitenkast gemaakt van Uv-bestendig, High Impact kunststof. Voorzien van kunststof inlay en akoestisch alarm. Slechts €399,-

ARKY AED buitenkast met akoestisch alarm en (24v) verwarming

Stof- en waterdichte ARKY AED buitenkast gemaakt van High Impact kunststof. Voorzien van een akoestisch alarm, isolatie en een verwarmingselement (Max -25°C).

ARKY AED buitenkast met alarm en Polar verwarming

De ARKY Polar AED-kast is stof- en waterdicht en bestand tegen temperaturen tot wel -45°C (!) en is gemaakt van UV-bestendig, High Impact kunststof.

De voordelen

  • Veilig Europees product
  • Betrouwbaar, 8 jaar garantie
  • Compleet, gratis tas
  • Effectief bifasisch schokprotocol
  • Betaalbaar, lage aanschaf- en onderhoudskosten