037 47 00 79
  

Het meest complete servicepakket voor uw AED

Wij nemen u alle zorg rondom uw AED uit handen

Defibrion biedt u gedurende de tienjarige garantietermijn van de Heartsine AED een uniek serviceconcept voor uw AED. Hierbij wordt onder andere jaarlijks een uitgebreide onderhoudsbeurt uitgevoerd, worden batterijen en elektroden gratis vervangen en wordt een defecte AED direct vervangen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de jaarlijkse AED-training voor uw hele team en komt er altijd een servicemonteur langs na het gebruiken van de AED.

Slechts € 19,99 per maand!
deficare servicecontract

Het Deficare AED-servicepakket bestaat uit:

  • Een uitgebreid jaarlijks onderhoudsbeurt op locatie
  • Jaarlijkse AED-training voor uw hele team
  • Gratis vervanging van elektroden en batterij
  • Bezoek van een servicemonteur na gebruik van de AED
  • Vervangend apparaat bij defect

Eén loket voor al uw veiligheidsmiddelen.

Indien u naast een AED ook nog andere veiligheidsmiddelen heeft op het gebied van brandpreventie, EHBO, BHV en evacuatie, dan is het mogelijk om dit ook onder te brengen in het Deficare Servicepakket. Naast dat u hiermee slechts één aanspreekpunt heeft voor al uw onderhoud kunnen wij al het onderhoud uitvoeren tijdens één bezoek. Zo besparen wij op de kosten waardoor u voordeliger uit bent.

Bestellen of meer informatie?

Meer informatie over het Deficare Servicepakket kunt u hier downloaden. Voor vragen of voor het afsluiten van servicecontract kunt u contact met ons opnemen per e-mail of telefonisch via 050 311 60 85.